OVO JE TITOVA PRAUNUKA: Glumila je u seriji, a evo šta je nasledila od pradede (FOTO)

tito i unuka

OVO JE TITOVA PRAUNUKA: Glumila je u seriji, a evo šta je nasledila od pradede (FOTO)

Porodica nekada najmoćnijeg čoveka i doživotnog predsednika, Josipa Broza Tita uglavnom živi povučenim životom.

Upravo zbog te činjenice, njegova praunuka, svojim angažmanom na Instagramu, ali i u svetu umetnosti, postala je pravi hit širom regiona.

Sara Zidarić (25) ćerka je Titove unuke Saše Broz i poznatog hrvatskog glumca Ranka Zidarića. Iako se pojavljivala u seriji “Naša mala klinika” sa ocem Rankom, Sara je javnosti postala aktuelna prošle godine kada je njena majka, rediteljka Saša Broz, objavila njihovu zajedničku fotografiju na Instagramu.

PROČITAJTE JOŠ: SVI MISLE DA JE TITO NAVIJAO ZA ZVEZDU ILI HAJDUK: Za koga je bio maršal otkriva Joška Broz, Partizan ili Zvezdu?

Poput svojih roditelja, i Sara (25) se okrenula umetnost, te iako se okušala i na malim ekranima, ipak je rešila da upiše slikarstvo na Akademiji likovnih umetnosti u Zagrebu i do sada je imala dve samostalne izložbe.

Sara je talentovana slikarka, o čemu svedoče pohvale za postavku na samostalnoj izložbi “Groteske” koja je otvorena ranije ove godine.

Pored razvoda roditelja koji je nastupio posle šest godina braka, njeno odrastanje su obeležila brojna putovanja po Evropi i svetu, pošto je njen deda, Mišo Broz, služio kao diplomata u Egiptu, Indoneziji, Singapuru, Rusiji, Filipinima.

Takođe, navela je da ne voli trendove, te i da inspiraciju i motivaciju pronalazi u eklektičnim stvarima koje je provociraju i razvijaju joj maštu. Kako je rekla, trudi se da često slika, uvek kada joj to vreme dozvoli, pošto se trenutno nalazi na stručnom usavršavanju u Zagrebačkom pozorištu lutaka.

Titova praunuka se ne oslanja na svoje slavno prezime te za platna, boje, putovanja, pa i sam život, uspeva sama da zaradi zalaganjem i radom.

Činjenica da su joj roditelji poznati hrvatski umetnici, deda bivši diplomata, a pradeda lično Tito, Sari nije toliko bitna, pošto, kako je rekla, ona svoju porodicu ne vidi kroz prezime, nego kao mamu i tatu, odnosno dedu i pradedu. Kako je navela, roditelji su joj velika podrška i veoma im je zahvalna na svemu.

Jednom prilikom je izjavila da je “od oca nasledila emotivnost, a od majke snagu, koju svi u porodici Broz imaju”, prenosi Srbija Danas.

(AtlasPress.rs / Izvor: NovostiOnline)

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*